Voor wie?

Wat goed dat je hulp zoekt voor jezelf, een dierbare of voor een werknemer. Je kunt mij dan ook benaderen als je zelf kampt met een verslaving en de verslaving de baas wilt worden, maar ook als een van je naasten vecht met een verslaving of als je als werkgever merkt dat een van je werknemers verslaafd is.

  • Ik ben zelf verslaafd
  • Een van mijn naaste is verslaafd
  • Mijn werknemer is verslaafd
Erwin Sengers ervaringsdeskundige verslaving

Ik sta voor je klaar

Wie je ook bent, zolang je direct of indirect te maken hebt met een verslaving of verslaafde, sta ik voor je klaar. Heb je vragen of interesse, neem gerust contact op.

Ik ben zelf verslaafd

Wat dapper dat je de eerste stap hebt gezet om eens rond te kijken op het internet naar iemand die jou kan helpen om van je verslaving af te komen. Waar je ook verslaafd aan bent, of het nu alcohol is, drugs, gokken of iets compleet anders: ik ben er voor jou. Ik kan je helpen met herstelcoaching.

Herstelcoaching kan voor jou uitkomst bieden wanneer je net uit een kliniek komt, want dan is je wereld heel klein en onzeker. Ik zorg dat jij op het rechte pad blijft. Zeg je gedag tegen het leven als verslaafde en wil je op zoek naar een kliniek? Samen zoeken we de kliniek die bij jou past. Ik help je in de tussentijdse periode om niet verder af te glijden.

Een van mijn naasten is verslaafd

Een verslaving van een dierbare kan ontzettend heftig zijn. Jezelf volledig verliezen en niet meer weten hoe je de ander en jezelf moet helpen. Goed dat je op zoek bent naar hulp voor deze belangrijke persoon in je leven. Wanneer een dierbare hulp zoekt voor een verslaafde, wordt een interventie vaak ingezet als redmiddel. Het doel van een interventie is de verslaafde te confronteren met de gevolgen van de verslaving, waardoor hij/zij de aangeboden hulp accepteert. Wat jij als naaste doet, gebeurt altijd vanuit mededogen en liefde.

Mijn werknemer is verslaafd

Als werkgever kun je te maken krijgen met een verslaafde werknemer. Verslaving komt namelijk in alle lagen van de samenleving voor. Wanneer de werknemer zijn werk niet meer normaal kan uitvoeren, is het raadzaam de bedrijfsarts in te schakelen. Sommige werkgevers stappen naar de rechter en ondernemen harde maatregelen, maar je kunt je werknemer ook helpen. Ik kan je daarbij helpen. In dit geval kunnen we kiezen voor herstelcoaching als de verslaafde mee wil werken of we plegen een interventie om hem/haar te helpen.

Erwin Sengers verslaving ervaringsdeskundige

Hulp bij verslaving in regio Eindhoven, Den Bosch, Oss en Nijmegen

Ben jij op zoek naar een ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving en kom jij uit de regio Eindhoven, Den Bosch, Oss of Nijmegen? In deze regio’s zijn meerdere ervaringsdeskundigen die jou kunnen helpen. Het gaat om het gevoel en vertrouwen dat je bij een ervaringsdeskundige hebt. Mijn kernwaarden zijn:

  • Inlevingsvermogen
  • Samenwerken
  • Behulpzaam
  • Veilig, persoonlijk en eerlijk

Kan ik je helpen? Neem dan contact met mij op, ik help je graag.