Over mij

Ik mag mijn leven nu goed op de rit hebben en mezelf gelukkig prijzen met een lieve vriendin, twee schatten van kinderen en een bonusdochter, maar het heeft er compleet anders uitgezien. De reden dat ik mijzelf ervaringsdeskundige mag noemen op het gebied van verslaving, is er natuurlijk niet voor niets. Ook ik heb jaren gekampt met meerdere verslavingen. Zo was ik jarenlang verslaafd aan drank en drugs en heb ik op het punt gestaan om een eind aan mijn leven te maken.

Erwin Sengers - herstelcoaching

Een uniek en persoonlijk proces

Herstellen gaat niet van de een op andere dag. Het is een uniek en persoonlijk proces waarin je jouw gedrag, doelen, vaardigheden en waarden wilt veranderen om een betekenisvol leven te leiden, zonder het gebruik van middelen.

Erwin Sengers

Mijn naam is Erwin Sengers en ik ben geboren op 13 september 1970 in Deest (Gelderland). Ik ben enig kind en mijn ouders gingen scheiden toen ik een paar jaar oud was. Mijn vader heb ik gevoelsmatig pas op mijn achtste leren kennen. Ik zal hem vast en zeker een keer eerder gezien hebben, maar hier weet ik niets meer van. Een groot deel van mijn leven heb ik gedacht dat het missen van mijn vader in mijn eerste levensjaren geen impact heeft gehad. Tot ik er op mijn 46ste achter kwam dat dit gemis een grote rol in mijn leven heeft gespeeld.

Natuurlijk is dit niet mijn complete verhaal. Wil je mijn hele verhaal lezen?

Hulp nodig bij verslaving?

Ben je verslaafd, is een van je dierbare verslaafd of een werknemer? Ik kan helpen met herstelcoaching of een interventie. Heb je vragen? Neem zeker contact met mij op, ik zal je altijd te woord staan en helpen waar dat mag.

Hulp bij verslaving door Erwin

Ervaringsdeskundige in regio Eindhoven, Den Bosch, Oss en Nijmegen

Ben jij op zoek naar een ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving en kom jij uit de regio Eindhoven, Den Bosch, Oss of Nijmegen? In deze regio’s zijn meerdere ervaringsdeskundigen die jou kunnen helpen. Het gaat om het gevoel en vertrouwen dat je bij een ervaringsdeskundige hebt. Mijn kernwaarden zijn:

  • Inlevingsvermogen
  • Samenwerken
  • Behulpzaam
  • Veilig, persoonlijk en eerlijk

Kan ik je helpen? Neem dan contact met mij op, ik help je graag.